Monday, July 13, 2015

#sayajual


Prada Lace RM35/meter

Ferragamo Varina RM1400++
- New
- Authentic
- Bought in Italy
- Comes with Box 

Furla RM850
- New
- Authentic


Tuesday, November 4, 2014

Saya dan Hari Minggu

Last weekend pi JB untuk konvo adik ipar. So, apa lagi dah alang boleh dikira cuti-cuti malaysia la kan.

Sebelum tu lets take selfie! 


Premium Beautiful Agent


Dekat Johor we all stay dekat Pulai Spring Resort Hotel. Tempat dia quite nice ada a few blocks hotel. So kitorang duduk dekat Anugraha Hotel.

Nah ni dia gambar hotel


Johor Bahru

Johor Bahru

Johor Bahru







 Best tempat ni ada golf course, ada buggie, ada swimming pool tu yg penting. hehe





Apa lagi aktiviti petang, harus mandi kolam dlu kannn.. kolam dia best gler ada gelongsor. 

Biasa la dah petang-petang, muka pun tak berapa nak siap. Suka-suki pakai apa yang ada.










Haaaa.. malam kitorang makan dekat restoran Seri Menanti dekat area Taman Pulai since nak tengok bola Pahang lawan JDT. Penuh gile hokeyyy kedai ni sebab ada skrin besar gedabak.


JDT lawan Pahang


 Sebelum bertolak ke UTM Skudai, haruslah bergambar dengan burung.



Before balik WAJIB kan amek gambo dengan fakulti beliau. 



Odw balik dari JB ke KL, tayar kereta pancit sebab langgar kayu dekat atas highway. Siapa la yang balik kayu yang ada paku kat jalan ni. Alhamdulillah kami selamat sampai ke KL.




So, itu saja cerita saya untuk weekend hari tu.

InsyaAllah more updates lepas ni pasal vacation saya dengan family.