Thursday, December 4, 2014

Trip Keluarga Part 1


Teaser....



London

Tuesday, November 4, 2014

Saya dan Hari Minggu

Last weekend pi JB untuk konvo adik ipar. So, apa lagi dah alang boleh dikira cuti-cuti malaysia la kan.

Sebelum tu lets take selfie! 


Premium Beautiful Agent


Dekat Johor we all stay dekat Pulai Spring Resort Hotel. Tempat dia quite nice ada a few blocks hotel. So kitorang duduk dekat Anugraha Hotel.

Nah ni dia gambar hotel


Johor Bahru

Johor Bahru

Johor Bahru







 Best tempat ni ada golf course, ada buggie, ada swimming pool tu yg penting. hehe





Apa lagi aktiviti petang, harus mandi kolam dlu kannn.. kolam dia best gler ada gelongsor. 

Biasa la dah petang-petang, muka pun tak berapa nak siap. Suka-suki pakai apa yang ada.










Haaaa.. malam kitorang makan dekat restoran Seri Menanti dekat area Taman Pulai since nak tengok bola Pahang lawan JDT. Penuh gile hokeyyy kedai ni sebab ada skrin besar gedabak.


JDT lawan Pahang


 Sebelum bertolak ke UTM Skudai, haruslah bergambar dengan burung.



Before balik WAJIB kan amek gambo dengan fakulti beliau. 



Odw balik dari JB ke KL, tayar kereta pancit sebab langgar kayu dekat atas highway. Siapa la yang balik kayu yang ada paku kat jalan ni. Alhamdulillah kami selamat sampai ke KL.




So, itu saja cerita saya untuk weekend hari tu.

InsyaAllah more updates lepas ni pasal vacation saya dengan family. 

Friday, October 24, 2014

Benda best..

The Best coffee in town



Mineral Coffee:

* Retail RM26.50
* Member RM23.50


Fakta: 
+ Mengandungi Garam Buluh
+ Kaya dengan Magnesium dan Anti Oksidan
+ Tiada gula
+ Tiada Preservatives

=============================================================

Kulit cantik gebu dan mulus

Marine Essence Soap:

* Retail RM105 (3 bar)
* Member RM87
1 bar = RM35




Shampoo and body wash


Syampu Garam Buluh:

* Retail RM33
* Member RM27.50


Body Wash Garam Buluh:

* Retail RM33
* Member RM27.50

Khasiat:

+ Melembapkan kulit
+ Mencerahkan pigmentasi
+ Antibakteria
+ Tidak mengeringkan kulit
+ Menyembuhkan kulit yang bermasalah 
+ (panau, eczema, gatal, etc)

=============================================================




1. Bio Seleza Mixed Set:

30 pcs x 2 packs pantyliner
10 pcs x 2 pcs Day Pad
8 pcs x 1 Night Pad
8 pcs x 1 Overnight Pad ( Extra Long)

Price: 

* Retail RM131
* Member RM114
= Total 96 pcs

-------------------------------------------------------------------------------------------------------
2. Bio Seleza Day Safe:

10 pcs x 6 packs 

Price:

* Retail RM128
* Member RM111
= Total 60 pcs

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

3. Bio Seleza Pantyliner:

30 pcs x 6 packs 

Price:
* Retail RM138
* Member RM120
= Total 180 pcs


=============================================================

Kulit Wajah lebih berseri

BBplus Collagen

* Retail RM180 (20 sachets)
* Member RM150


+ Kulit wajah lebih berseri dan cerah
+ Kulit lebih anjal dan tegang
+ Kulit lebih halus dan gebu
+ Kulit lebih lembut
+ Kulit lebih licin serta kurang garis halus
+ Kulit lebih cepat pulih dan sembuh
+ Kulit kurang kesan kerosakan akibat sinaran matahari