Friday, August 22, 2014

Cegah Kanser Rahim dengan Bio Seleza Pad

Assalamualaikum


Dah lama tak berceloteh apakan daya, laptop masuk hospital. Tapi kan dah ada apps blogger, so update thru iphone saja. 


Terasa nak share sangat2 pasal SANITARY PAD yang kita dok beli dekat supermarket tu, tak kisah brand apa pun tapi mostly tak berapa nak bagus selepas kita dah tau punca atau proses dia.


Nak share serba sedikit pasal pad wanita ni yg brand K, brand W dan bermacam2 jenis brand tu, actually pad kita tu diperbuat daripada: 

• Recycle paper
• Surat khabar lama
• Kertas atau kotak terbuang
• Kertas tisu terbuang

Bahan2 ini akan di 'recycle' semula menggunakan bahan peluntur dan klorin untuk dibentuk kembali menjadi pelapik tuala wanita anda 


Bio Velocity


Bio Velocity


Bio Velocity

Takut kan? Siapa tak takut tapi kebanyakn kita tak buat apa-apa tindakan preventive pun kan termasuklah saya. 




Since dah ada keluar produk baru nama dia Bio Seleza Feminine Pad, memang WAJIB tukar sebab pad ni diperbuat daripada kapas 100%, mengandungi Tenaga Bio Velocity, Far Infrared Rays, Nano Silver & Ion Negative yg dapat membunuh bakteria dgn berkesan disamping membantu melancarkan peredaran darah dan memberi keselesaan. 

Menggunakan gel penyerapan yg selamat digunakan dalam lampon bayi dan diluluskan oleh WHO. 


Lagi selamat sebab ada ION NEGATIF dan NANO SILVER yang bertindak untuk membunuh kuman dan bakteria! 



Lagi satu, pakai pad ni masa datang haid boleh beri TENAGA kerana kewujudan Tenaga BIO VELOCITY! 


Lengkap semua ada, wanita yang datang haid akan kehilangan 2 benda utama iaitu DARAH dan TENAGA. 



So apa tunggu lagi dapatkan BIO SELEZA PAD ni sekarang dengan harga yang berpatutan. 


PM me 0193384132 









Friday, July 25, 2014

Bio-Seleza Feminine Pad

Did you know?

Bio Seleza



Bio Seleza

Bio Seleza

Bio Seleza


Bukan nak menakutkan kaum wanita kita, tapi inilah realiti, selama ni Pad yang kita pakai setiap bulan boleh membawa kepada penyakit-penyakit kronik.

Saya pengguna tegar Kotex sebelum ni sebab rasa tu paling selesa kan.

Bila dapat tau pad-pad dekat pasaran diproses dengan menggunakan kertas recycle yang dilunturkan dengan klorin, terus rasa takut.



Jadi apa nak buat?

Kita sebagai pengguna pad mestilah cari solution, buat research sikit, tanya Dr Pakar kalau boleh. Because nowadays terlalu ramai wanita menghidapi Kanser.


For me, why I choose Bio-Seleza Feminine Pad?

First, kita nak cari Pad yang boleh bagi kebaikan on Health and of course selesa jugak.


Why Bio-Seleza?


1. Sebab Bio-Seleza guna gel which ianya tahan basah dan kering.
2. Ada anti-bakteria strip untuk halang pembiakan kuman.
3. Kain berkualiti dan ada pengudaraan yang baik. 
4. Ditambah tenaga untuk peredaran darah.

Pakai pad masa datang bulan pun boleh bagi energy luar biasa kepada diri kita.

Bio-Seleza ni dirumus oleh Bio-Activated Energy, Nano Silver & Ion Negatif.


Bawah ni gambar test antara Bio-Seleza dan Brand K dengan Brand W, dimana kita letak tisu atas pad yang dah terkandung air (sebagai contoh) untuk lihat keberkesanan fungsi gel dalam Bio-Seleza.






So, APA TUNGGU LAGI?


Tukarlah Brand Pad anda sekarang kepada Bio-Seleza.

Ini adalah satu "Preventive Care Benefit".


Boleh contact saya untuk try!

Lina - 0193384132


Selamat Hari Raya semua

Monday, July 14, 2014

FIR - Far Infrared Rays in Premium Beautiful Corset

Fungsi utama FIR dalam Premium Beautiful

Membersihkan darah daripada toksik dan menukarkan darah berasid kepada darah beralkali lemah.



Merangsang sel-sel yang lemah dan tidak aktif untuk meningkatkan kadar metabolisma


Memperbaiki dan memulihkan ketidakseimbangan sistem saraf autonomi serta menstabilkan fungsi organ-organ dalam badan



Premium Beautiful

Far Infrared Rays adalah: 

~ Sinar Gelombang elektromagnet
~ Mempunyai jarak gelombang antara 3-1000 mikron
~ Sinar yang paling selamat dan berguna untuk kehidupan


FIR menembusi kulit
Memberi tindakbalas resonan ke atas molekul air
Molekul bergetar lebih kuat
Lebih banyak tenaga digunakan
Lebih haba dihasilkan
Salur darah mengembang
Peredaran darah lebih lancar
Penghantaran nutrien dan pembuangan toksin lebih efisyen
Sel badan lebih aktif
Badan jadi sihat, cergas dan cerdas