Monday, July 14, 2014

FIR - Far Infrared Rays in Premium Beautiful Corset

Fungsi utama FIR dalam Premium Beautiful

Membersihkan darah daripada toksik dan menukarkan darah berasid kepada darah beralkali lemah.



Merangsang sel-sel yang lemah dan tidak aktif untuk meningkatkan kadar metabolisma


Memperbaiki dan memulihkan ketidakseimbangan sistem saraf autonomi serta menstabilkan fungsi organ-organ dalam badan



Premium Beautiful

Far Infrared Rays adalah: 

~ Sinar Gelombang elektromagnet
~ Mempunyai jarak gelombang antara 3-1000 mikron
~ Sinar yang paling selamat dan berguna untuk kehidupan


FIR menembusi kulit
Memberi tindakbalas resonan ke atas molekul air
Molekul bergetar lebih kuat
Lebih banyak tenaga digunakan
Lebih haba dihasilkan
Salur darah mengembang
Peredaran darah lebih lancar
Penghantaran nutrien dan pembuangan toksin lebih efisyen
Sel badan lebih aktif
Badan jadi sihat, cergas dan cerdas



Sunday, July 13, 2014

Rawatan Alternatif dengan Kehebatan Bio Velocity Sleep Mate


Bio Velocity Sleep Mate (BVSM)


Ada tak dikalangan ahli keluarga kita yang mengalami lumpuh bertahun-tahun, stroke atau sakit sendi terutama orang-orang yang dah berusia?


Anda boleh memulihkan keseimbangan dan kesihatan anda secara mudah dengan kuasa penyembuhan BV Sleep Mate.


Pelapik tilam ni dibuat khas untuk memenuhi keperluan individu. 
BVSM membantu:

1. Membetulkan frekuensi yang tidak harmoni, meneutralkan gelombang berbahaya sambil menguatkan gelombang positif yang membentuk aura yang sihat dalam organisma.

2. Dengan mempengaruhi pengaliran tenaga, kita boleh menyihatkan badan dengan mencapai tahap kesihatan yang sempurna, mengimbangkan dan meningkatkan keseluruhan aktiviti badan dan minda.

3. Apabila anda bangun dari tidur anda akan rasa lebih cergas dan bertenaga.

Lumpuh














Biasa dengar tak cahaya pagi adalah cahaya yang terbaik untuk dapatkan vitamin E.

Kenapa Tilam Biovelocity ni sangat special kerana ia mengandugi tenaga cahaya matahari pagi dan garam laut dalam. 

Garam laut dalam digabungkan dengan matahari pagi terhasilnya tenaga yang bernama Tenaga Biovelocity. Tenaga inilah yang disuntik ke dalam tilam dan dinamakan Biovelocity Sleep Mata.

Kenapa ianya amat penting kepada 


Testimonials:

Testimoni

Testimoni

Testimoni

Testimoni


Testimoni









Yang ni Nenek tua dah bertahun tak rasa apa-apa, tapi lepas sejam balut dengan tilam BVSM, anak dia try cubit terus menjerit rasa sakit.. 





Rawatan alternatif BVSM ni sangat affordable berbanding dengan bayaran keluar masuk hospital.



For Demo boleh contact lina zahrah 0193384132







Friday, July 11, 2014

Ramadhan 2014

Sebenarnya nak full used penggunaan blogger apps dalam iphone ni. Hehe.. 

Saya jarang cerita pasal keluarga so harini disebabkan nak guna apps punya pasal and gambar2 dalam phone ni, update la jugak �� 



Setiap tahun mesti cari tarikh berbuka satu family dekat luar. Selalunya abah akan book tempat dan tarikh since abah pun selalu bz bebenor. Huhu.. 


So semalam berbuka di Tropicana Golf and Country Club di Damansara. 


Foods sangat sedap! Apa yang saya makan semalam paling banyak adalah Otak-Otak. Char kuey tiow dia pun sedap. 



Makan buffet ni selalunya tak ambil nasi tapi semalam ambil la sikit nak rasa lauk2 dia. Ok la jugak. 


Sebelum balik bergambar dekat photobooth depan lobby Club House.